Sudenkorento

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Saat pääni sekaisin
Laulat minulle nuotteja joita minä tulkitsen taiteilijana
Sydämelläni

Samalla kun järkeni yrittää saada minua hiljentämään
Avaamaan silmäni
Estää minua nousemasta lentoon kanssasi

Sillä jos et pidäkään minusta tiukasti kiinni
Olen vain haaksirikkoinen hölmö
Joka kuvitteli voivansa löytää uuden maailman

Ilman sinua eksyn harhailemaan elämän myrskyyn
Josta en edes yritä löytää aurinkoa
Kuljen ympyrää katse jaloissani odottaen tuomiotani

Toivottavasti et anna minun syöksyä hukkumaan
Kunpa pitäisit minusta kiinni jotta voisimme lentää yhdessä
Läpi elämän punaisten pilvien

Jossa en näe mitään
Miksi näkisinkään?
Kun voin tuntea sinut vierelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

*Läpi elämän punaisten pilvien

Jossa en näe mitään
Miksi näkisinkään?
Kun voin tuntea sinut vierelläni*

Ihanaa tunteiden kuvausta. Pidän paljon. :)

Yksinkertaisesti ihana. Jokainen säe kuuluu siihen, eikä jää toisten varjoon. Pidän ja pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot