Anna minun olla oma itseni

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Optimisti

Lopeta jo se neuvominen
Älä opeta minua tekemään tulta

Anna minun tehdä se itse
Polttaa sormeni
Oppia varomaan virheistäni

Muuten poltan itseni aina
Kun katson liekkien tanssia

Selite: 
Rakastuneena voi polttaa näppinsä tai saada aikaan rantaa valaisevan roihun.
Kategoria: 
 

Kommentit

wooow ! :D
ihanan aito, ja upea tämä!
hienoa!
Jos ei polta koskaan näppejä, ei voi oppiakaan!

 

Käyttäjän kaikki runot