Kulta

Runoilija buiggo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei jäädä mennyttä murehtimaan.
 

Ikävän öisin kuohuttaessa sisintäni
Saaden kaihollaan sieluni ulvomaan
Sinua kaipaan vierelleni

Sillä sinä saat minut nauramaan
Silmäni loistamaan onnesta
Kiertäessäni sinua
Elämänlähteeni ympärillä

Joka saa minut riutumaan
Josta en voi luopua
Koska sinä olet se
Jonka takia jaksan aamuisin nousta
Jatkamaan elämääni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten kauniisti kirjoitettu..huokaus..

Voi, tämä on niin tuttu tunne. Rakkaus on ihanaa. :)

 

Käyttäjän kaikki runot