en tiedä

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

liusu vitun paska
herää taas tyhjyyteen
liusu ees ja taas
välillä tuonne
välillä tänne
minne seuraavaksi
yritä tarrata kiinni jostain
purista lujempaa
kyllä sinä jaksat
kyllä sinä kestät
purista vielä
lujempaa
anna tuntua jo
huuda tuskaasi
kävele metsään
siellä sä näet
vihdoin ja viimein
kerrankin tiedät
mitään ei missään ole
haudotut valheet
pimeässä metsässä
mistä nämä edes tulee
missä olen
minne menen
kuka sinä olet
mitä tahdot
oletko edessäni
vai onko tämä harhaa
anna huulten kuiskata totuus
anna sen kaikua korvissa
kuin pyörremyrsky
laantuneeko koskaan
vai luisutaanko taas
en tiedä

Selite: 
joo ihan sekava ja pyllystä. ihan kaikki. pitkästä aikaa jotain tuli. vai onks tää ees mitään. empä mä tiiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot