Nimetön

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen sulanut yhdeksi möykyksi
kasvattanut kovan kuoren ympärilleni

suren ja suren
ja toivoisin, että joskus voisin olla onnellinen

en pysty pitämään elämääni kasassa
tätä näytelmää, jolle normaalit ihmiset nauravat

poltan savukkeen
kadun sitä syvästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot