raapaise

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yritä tukahduttaa vain huutoni
raavi vain lisää reisiäni
revi hiukset päästäni
ota ja purista kasaan
satuta etten henkeä saa
vihaa minua
palvo minua
kutita varpaitani
paina kyntesi nahkaani
työnnä vain syvemmälle
en minä sitä tunne
auta mut pois tästä
rusauta minut kerran vielä
tunge minut mustuuteen
ja päästä irti

Selite: 
ömmöm. sekapäistä ja typerää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Masokismi on elämän suola joka pitää itseironian tavoin järjissä. Kaunis ja mukavaa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot