ympyrä

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä herätit jotain ihastuttavaa mun sisällä
mitä enemmän mä tiedän sitä enemmän mä pökerryn
kun vain pääsisin lähemmäksi
saisin juosta ympyrää kanssasi

hiukset hulmuten tuulen viemänä
nuo iloiset kasvot
hymy huulilla
säihke silmissä kuin millään muulla
jotain niin hohdokasta

päästä takertumaan suhun
tarrata lujempaa kuin koskaan
uinahtaa syliisi
avata silmät ja nähdä sinut edessäni

vierähtäis jo aika
palan jo odotuksesta
kuinka jotain parasta tulee olemaan
tulisit jo

Selite: 
jotain ihanuutta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotakin mikä herätti minut. En oikein ole vielä paikantanut mikä se on. Hienoja säkeistöjen päättöjä tässä on joka paikassa "jotain niin hohdokasta" oli aika mainio kohta.

Aluksi pidin tätä aika massarunona,(minä paraskin puhumaan)mutta yllätyin positiivisesti. Tämä on kokonaisuudessaan aika bravuuri

Kaunis tekstisi...
Hyvin kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot