sekoitus

Runoilija sanomattomuus

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mustat silkkilakanat
mustat kynnet
mustat hiukset

valkoinen paita
valkoiset kasvot
valkoiset lapaset

mikä on sekoitus

tiedättekö ?

se olen minä ja mun maailma
se on sitä mitä emme tahdo
se mitä vihaamme
se mitä yritämme vastustaa
se jonka olen kuitenkin sisääni päästänyt
se jota harmaudeksi kutsumme

Selite: 
no oli nyt aika typerää
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei tää ole typerä, vaan mielenkiintoinen ja erilainen.

toistot toimivat tässä loistavasti ja koko runo on ainutlaatuinen ja idea on hieno ja hyvin totetutettu viimeinen säkeistö on loistava. ei tarvita mitään lisää.tämä on todella hyvä näin

 

Käyttäjän kaikki runot