Taistelu

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maailma antoi
hänelle
vain hetken aikaa
hengähtää

pian oli taas
aika
kohdata uusi haaste
alkaa
uusi taistelu

ja taas
hengähdys
ja taistelu

mutta rakkaani
sitä elämä on
haasteita
joihin täytyy taas vastata

tai musertua

Selite: 
Pitkästä aikaa ihan yht äkkiä alkoi ajatus käydä ja tämä siitä syntyi
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on kunnon tunnetta ja täyttä elämää.

 

Käyttäjän kaikki runot