Särkynyt

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Teitä oli melko monta
pojanpuolta huoletonta
teistä jokaisesta välitin
yhtä, ehkä kahta jopa rakastin
mutta mitä minä oli teille
levähdyspaikka väsyneille
kun mahdollisuus tuli lähditte muille teille
hetken vain leikkiä halusitte
kai lopulta sen tajusitte
leikkiessänne minut hajotitte

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää riimittelyä ja surullista pahaa mieltä,pidin tästä! Pidän siitä vaivasta jonka joutuu näkemään jotta saa runomittaan riimit,riimittömät runot ovat vastoin kaikkia oletuksia paljon helpompia :)

 

Käyttäjän kaikki runot