Hyvät vastaan pahat

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toiset tehdään liian hyviksi
toiset taas pahoiksi
silti hyviä rangaistaan
vaikka on pahat joille rangaistus kuuluisi

hyvät saavat tuskan
pahat pääsevät vaivoitta

miksi minun pitikin syntyä hyväksi?
miksen pahaksi syntynyt?

nyt saan kärsiä
nyt saan kestää

älä pelkää
kestän aikani
ja sitten hajoan

on turha itkeä jälkeeni
ethän itkenyt aikananikaan

on turha sanoa välitin
kun et koskaan sanonut välitän

tuskin tuskaa tunnet
mutta toivottavasti edes jotain opit
minut tuhosi
älä tuhoa muita

Selite: 
alku ja loppu ei sovi oikein yhteen, mutta parannellaan ajan kanssa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot