Tuskasi

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taas voin lukea sen silmistäsi
taas voin tuntea sen ilmasta
ei kaikki ole hyvin
ei mikään niinkuin pitäisi

taas voin istua viereesi
taas voin kuunnella ääntäsi
muttet siinä ole sinä
se on tuskasi joka puhuu

taas voin sanoa sanat lohdutuksen
taas voin toivoa sinulle parasta
muttet sinä sanojani kuule
tuskaasi ne hukkuvat

sinun tuskasi - minun tuskani
rakkaani
taas voin vain istua hiljaa
ja kuunnella ääntä tuskan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot