Kello käy

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pitäisi nukkua
kello käy
vaan on liian monta ajatusta
liian monta kysymystä vailla vastausta

pyörin ja mietin
kello käy
ei vastausta
ei kuiskausta tyhjyydestä

vain hiljaisuutta ympärilläni
kello käy
viimein sen tajuan
en itsestäni voi vastausta löytää

apuasi tarvitsen
kello käy
aavistan sen
en apuasi saa

ainoastaan
kello käy
ja mylläkkää jatkan
mylläkkää maailmassa ajatusten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oho,nyt tuli kyllä vastaan runo,joka on täysin kuin elämästäni. Synttärionnittelut ja pääsit tällä myöskin mun suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot