Tuulen henkäys

Runoilija Jonsku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain tuulen henkäyksen
voin tuntea ihollani
en enää kosketusta ihmiskäden

vain tuulen henkäyksessä
voin kuulla kuiskauksen
kuiskauksen kovin hiljaisen

hetken seison
ihmettelen

sitten huomaan
kuiskaavani itse
huokauksena hiljaa
pidä minusta kiinni

katson ympärilleni
autiota, niin autiota ja yksinäistä
ja totean
ei kai tässä auta
kun jatkaa matkaa

ja kuiskata hiljaa
pidä minusta kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella ihanasti kirjoitettu runonen.

 

Käyttäjän kaikki runot