Nimetön

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

mä oon hetken sun huulilla,
palan savuna ilmaan
pikkuhiljaa

ehkä kello on jo liikaa
ja on muutenkin
liian myöhäistä
miettiä kuinka se olisi
voinut päättyä

joten antaa olla
sä et estele,
sä annat mun mennä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on vahvaa tunnetta.

kuumottavaa. sujuvasti kulkeva, vahva runo. pidän tästä.

mielenkiintoisesti kirjoitat:)

hieno,seisauttava... Hieno!

Alkuun viekoittelee ja sitten lopulta sysää sivuun. Erikoinen runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot