kohtaamisia

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

vieraalla ihmisellä
tutut kasvot

katse jäätä, eikä
mitään merkkejä
menneisyydestä

ihan sama
jos tätä haluat,
ei me edes tunneta

etkä ole koskaan
mitään tuntenutkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmä tunnelma.

Auts, niin kipeän tuttu fiilis!
Tuo jos mikä sattuu ihan sikana. Hyvin siitä kirjoitat:)!

kylmyys ja hyytävyys, kuin jää. Osuvaa kuvaa tähän tilaan. Pidin maalaamastasi tilasta.

Ajatuksia herättävä ja ihmisen kovuuden mieleen tuova runo

mielenkiintoinen runo

Niin... itselleni tästä tulee ensimmäisenä mieleen, että vaikka rakkaus loppuu, täytyykö välittämisenkin loppua? Maailma on joskus surullinen paikka ja surullista on se, että me itse teemme siitä sellaisen.

 

Käyttäjän kaikki runot