Nimetön

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

tänään on se päivä kun
hymyillen mietin,

sinä olet syy,
miksi se ei toiminut
kenenkään muun kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot