vankina iholla

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

olen kuin se pääskynen
tatuoituna sun selkään

lennän,
mutta en ole koskaan vapaa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oih. ihana runo.
rakastan tuota ajatusta tatuoinnista.

Ihanaa miten tämä voi kuvata niin monenlaisia elämäntilanteita! Tähän voi samaistua niin monella tavalla, tilanteessa kuin tilanteessa. Loistava runo!

Wow, kuinka näin pienessä runossa voi olla näin paljon tunnetta ? Hienoa!

vankihan sitä ihminen monella tavalla on,

Iho tuntee ja muistaa.

Siivetön lentäjä. Muutamalla rivillä täydellisyyttä hipoen.

 

Käyttäjän kaikki runot