Nimetön

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

vaikka et antaisi sydäntäsi kellekään

jokainen, jolle raotat ovea
vie pienen palan mennessään

ja jonain päivänä huomaat
ettei siitä ole mitään jäljellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot