tuhkan laskeutuessa

Runoilija timanttityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

They told me that to make him fall in love
I had to make him laugh,

But everytime he laughs
I'm the one who falls in love.
 

luulet tämän sodan olevan ohi
riisuudut aseistasi
kaadut rikkinäisenä maahan

ja sillä hetkellä
kun suljet silmäsi
odotat kyyneleitä

tajuat ettei kukaan voittanut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen ja koskettava.

kohtalokkuudessaan loistavaa kerrontaa pidin paljon

Joskus kun luulee jostakin selvinneensä, onkin pahin vielä edessäpäin.
Hieno runo!

Lopetus pysäytti. Mutta niinhän se on, sodassa on vain häviäjiä. Upea luomus!

Niin, loppujen lopuksi sodassa ei taida voittaa kukaan.

Katkeransuloista, mutta totuudenmukaista.

 

Käyttäjän kaikki runot