Kaipuu sinusta kahdessa maailmassa

Runoilija Nemimonde

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2021 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etukäteen tässä kiitän kaikkia arvosteluista, en kerkiä jokaiselle tulla kirjoittamaan erikseen kiitosta, valitan :(
 

Täällä oon niin kaukana susta,
kuin toisessa maailmassa.

Täällä on niin erilaista,
välillä täynnä elämää ja onnea,
välillä tuntuu ettei kukaan ymmärrä.

Vaikka joskus tuntuukin,
ettet välitä,
aion silti kulkea rinnallasi maailmamme loppuun asti
Vaikka joskus mietinkin,
miksi vielä olet siinä
-Aion silti mennä sinne minne sinäkin

Vaikka voisin täällä ihastua,
vaikka täällä minua vedetään puoleensa
ja vaikka tämäkin maailma yrittää huumata minut

Silti sinä olet se, jolla on ankkuri pysyvästi sydämessäni

Vaikka välillä ajattelenkin,

Entä jos?

Tiedän, että olet jotain parempaa,
jotain pysyvämpää,
jotain enemmän minulle kuuluvaa
kuin mikään muu täällä.

Jaan sieluni ja maailmani kanssasi,
koska sinä olet niitä harvoja,

Jotka minua rakastavat kaikkine puolineni ja vikoineni, niin myötä- kuin vastamäessä.

Ilman sinua minusta katoaa elämän valo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja niin tosi. Just noin se on.
Siitä kannattaa pitää kiinni. Rakkaudesta.
Mutta hellästi, niin että se saa tilaa.
Elää ja hengittää

ihana ja rakkaudentäyteinen runo, siltikin hyvin elämänmakuisuutensa säilyttänyt. pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot