Mitä aika opetti

Runoilija Nemimonde

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2021 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etukäteen tässä kiitän kaikkia arvosteluista, en kerkiä jokaiselle tulla kirjoittamaan erikseen kiitosta, valitan :(
 
Aika opetti minulle,
kuinka huutaa päänsä sisällä niin, että se hajoaa

Aika opetti minulle,
kuinka voi kuvitelmiin ja harhaluuloihin sydämensä särkeä

Aika opetti minulle,
mitä on sensuuri ja häilyväinen moraali

Aika opetti minulle,
kuinka kovaa voikaan kaivata niitä, jotka itse hautasi ja sillat poltti

Aika opetti minulle,
että vaikka joskus elämä voikin olla ihanaa, niin yleensä se on
puhdasta kaaosta ja sotkua


Mutta aika opetti myös minulle,
että pystyn yhä elämään.

Ja yhä olen täällä, arvokkaana.
Selite: 
Aattelin kokeilla, vieläkö pystyy :D Tuli nyt vähän lyhyempi ja sekavampi.
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Eihän tämä ole yhtään sekava, vaan täyttä asiaa alusta loppuun <3
 

Käyttäjän kaikki runot