Onko kauneus kirous?

Runoilija Nemimonde

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.10.2005
Viimeksi paikalla: 3.9.2021 18:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etukäteen tässä kiitän kaikkia arvosteluista, en kerkiä jokaiselle tulla kirjoittamaan erikseen kiitosta, valitan :(
 

Niin usein olen saanut kuulla

Sä oot kaunis

Mutta....

..onko kauneus aina hyvä asia?

Ihmiset tulevat liian lähelle
ei voi luottaa kuin itseensä
ei kai taas

En halua olla vain pelkkä kuori,
en halua olla vain se nätti nukke
istumassa lasikaapin nurkalla

Mitäköhän tuokin musta hakee
Ei, en mä halua tätä
taasko ne mua kattoo

Haluan olla ihminen,
haluan, että olen elävä
haluan, että olen merkityksellinen muutenkin
En halua enää epäillä
En halua miettiä

Mitä ihmiset minusta oikein haluavat?

Joskus olisi vain helpompi repiä naamansa irti.

Selite: 
Tulipahan pohdittua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot