Pudotus

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silmän kantamattomiin
vaahtoava meri allani
viidensadan metrin pudotuksen päässä

Tuuli leikkii hiuksillani
Kutittaa paljaita varpaitani
Keinun heiluessa edestakaisin

Sininen taivas
lukemattomine tähtineen
loistaa ylläni

Meri kutsuu lempeänä luokseen
se tahtoo syleillä minua
aallonharjoilla

Tähdet kirkkaina kutsuvat
Pilvenhattaroille lepäämään

Kumman valitsen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Älä valitse kumpaakaan van jää tänne runoilemaan, hieno!

Ihanan satumainen tunnelma.~ Teksti vie mukanaan ja lopulta tajuaa sen todellisen sisällön, mikä pysäyttää hetkeksi. Kauniisti olet sanoja käyttänyt ja teksti soljuu kauniisti lukiessa. Taidokasta.~

Taitavaa kynänkäyttöä ! Upea on runosi, pidin.

Kaunis, koskettava, ajatuksia herättävä; Onko vapaus vain yhden askeleen päässä? Pidin valtavasti, aihe on tuttu :)

hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot