Kyyneleiden sade

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pinnan alle syvyyksiin
syvälle piilotetut tunteet
purkautuvat lailla laineiden

Edes kyyneleiden sade
ei saa sieluani leppymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva tunne runossasi, pidin.

wow.. upea runo alusta loppuun!

tämä on hieno

 

Käyttäjän kaikki runot