Ystävyys

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisit mykkä
kenelle sinä puhuisit

Jos olisit kuuro
ketä sinä kuuntelisit

Jos olisit sokea
ketä sinä katsoisit

Onneksi on ystäviä,
jotka tekevät kaiken tämän puolestasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyyttävä runo... :)

Ihana runo! Suosikki!

 

Käyttäjän kaikki runot