Syksy

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Metsän lehdet
täynnä pieniä sadepisaroita

kastelevat kasvoni
syksyn värein

pehmeä sammal
jalkojeni alla

tekisi mieli jäädä tähän lepäämään

mutta aika
vain jatkaa matkaansa

ja mieleni kiitää tuulen lailla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on syksysi.

Kaunis, tunnelmallinen.
Melkein voin aistia metsän ympärilläni.
Vangittu hetki.

Kaunistunnelmainen runo

Ihana tunnelma.

Kaunista :)

Visuaalista! Jäin tunnelmoimaan.

Satumainen ja keijumainen runo

Kaunis runo.

Lumoavan kaunis!

Luonnossa aika pysähtyy, luonto on oma maailmansa. Runon puhuja selvästi kokee olevansa yhtä luonnon kanssa, tuntee luonnon taianomaisen vaikutuksen. Tyylikäs runo, totisesti.

Ihanaa tunnelmaa henkevässä runossasi. Tähän on helppo samaistua. Ja tässä on jotain... mitä en nyt osaa pukea sanoiksi, mutta hienoa se on!

 

Käyttäjän kaikki runot