Väsynyt

Runoilija jäähiutale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väsyneet kädet puristuvat nyrkkiin
Jalat pettävät alta
Silmät täyttyvät kyynelistä

Kasvoissa polttava tunne
nyrkin iskun jäljiltä

Kylkiluut murtuneina
kymmenistä potkuista

Turha ojentaa enää auttavaa kättä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erittäin koskettavaa ja kipeää tekstiä!

niin tutun kuuloista..
hienosti ja selvästi olet tuonut asiasi esille. välillä erehtyy luulemaan, ettei ole ulospääsyä ja haluaa luovuttaa. tykkään tästä runostasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot