rikkautta

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 

rikkautta, sitähän on
lähteä mantereelta toiselle
maistella ja katsella
maistella katseella
tallentaa kaikki filmille

(siellä pysyy eikä mielessä)

minä haluan nähdä unia.
joskus niissä elää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miellyttävä ajatus sekä matkustaminen että unet

 

Käyttäjän kaikki runot