terveisiä maailmalta

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 

terveisiä maailmalta, sanot
näin sinut meren toisella puolen
sinä et tainnut nähdä minua?

katsoit silloin ylöspäin

terveisiä elämältä, sanot
sain delfiinitkin ajattelemaan sinua
nauroin sinun nauruasi

ne toistivat sitä koko loppupäivän

ikävöin sinua, sanot
sinussa on jotain, mitä muualta ei löydy

lävitsesi paistaa
kuu?

                              aurinko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuin unesta- jännä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot