Nimetön

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 


sarja tarpeettomia tekoja
katseita merelle
joka ei silmät kiinni
kuitenkaan olisi muuttunut

minä voisin loppuajaksi
käpertyä sinuun
pysyä lämpimänä ja elossa
talvenkin läpi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Selviytymistä.

Sydänlämpöisen Hieno.

positiivinen eli hyvä

Selviytymistä.

Sydänlämpöisen Hieno.

positiivinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot