löydätkö alle sateenkaaren

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 


        hiljaa, hiljempaa


sinä puhallat minun korvaani
kutitat minuun elämää
teet yksinkertaisesta kaunista

kun aurinko laskee vain tunniksi
ja jalat peitetään hiekkaan

        hitaasti, hitaammin


sinä tartut kiinni käteeni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot