että rakkaudellakin on rajansa

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 


tänäänkin pilvet hehkuvat oransseina jossain,
samalla kun täällä piiloudutaan niiden taa.
      mitä se on, kun ennen pelkoa on kaunista,

niin ettei selkäänsä saa kääntää,

vaikka tietää jo
mitä kohta menettää

viimein huomasin, että rakkaudellakin on rajansa –

                    sinun ääriviivasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot