kun taivaalta sataa popcornia

Runoilija marras

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


i carry your heart (i carry it in my heart)
 

naurusi kuuluu taas hieman kauempaa
   silti yhä vain tunnistan sen sinuksi
   yhtä selvästi kuin jos hymyilisit ihoani vasten

sinusta muistuttavat greippimehu hotelliaamiaisella
        natiseva puulattia
                      ja Jacquesson et Fils

sekä auringonlaskun hiljentämät kadut

        kun taivaalta sataa popcornia

eikä Kalliosta Punavuoreen
ole enää liian pitkä matka

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensinnäkin huvittavaa, mutta alkoi tehdä mieli hirveästi popcornia... ;)

Runosi on Aivan Valloittava, mukaansa tempaiseva ja omaperäinen. Oli pakko lukea läpi useaan kertaan, ja aina vaan parani.

Ihastuin, todella.

Älyttömän suloinen.

Tämä runo on rakkautta, hymyä, auringonlaskua ja hiljaista kaupunki kuvattuna ainutkertaisella tyylillä josta ei voi olla pitämättä.

Persoonallinen runo, jolla on houkutteleva nimi.

 

Käyttäjän kaikki runot