Keski-ikää

Runoilija Ritu 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä se kerran kohdataan koostetaan kokoontuen asetutaan keskelle asumaan.
 

Tuoksu.
Kasteiset aamut
ja uni syvin ,

joka raollaan olevasta ikkunasta vaeltaa vastaantulevaan päivään.
Kahvi mukissa

jään istumaan yhdelle monista nuhjaantuneista parveketuoleistamme,

jotka

olin uhanut heittää monen monta kertaa matkoihinsa huomaten
sen tuovan ne ihanimmat muistot sisimpääni menneistä
riemukkaista kesistä .
Kahvi jäähtyy,
mut sanat hivelee huuliani sitäkin enemmän
ja taas kerran tunnen tarvitsevani näitä ympärilleni tukemaan vanhuuttani

ja tulevia tuulia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot