Nimetön

Runoilija Ritu 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä se kerran kohdataan koostetaan kokoontuen asetutaan keskelle asumaan.
 

Aurinko on noussut.
Säteemme on vain syntynyt pimeämmällä puolen

saanut ihmisrodun hahmon
ja äänen,

joka päiväiseltä kohoaa yhä voitontahtoisemman ja rohkean.
Lumi sulaa ympäriltämme.
Ensimäiset krookukset nostavat päitään
kuin helisyttelisivät päitään jokaisen naurun kuullessaan.
Purot solisevat yhä äänekkäimmin
ja kohta

keväiden airueissa

näen sinut uittavan isäsi tekemää kaarnalaivaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevätsulo!

Kaunis, keväinen runo.

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot