Nimetön

Runoilija Ritu 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä se kerran kohdataan koostetaan kokoontuen asetutaan keskelle asumaan.
 

On jo maanantai

ihan niin,kuin oli viime viikollakin.
Vesi tippuu räystäältä ,sataa räntää kastuen mokkakenkäni uudelleen.
Uimakelit ji"huu....

lähestyy uhkuaa lapset
en nyt ihan into pinkeenä toista heidän lausettaan
mun,

kun ei tarvitse ostaa uimarengasta se löytyy vyötäisiltä.
Katson takapihaani
on se hanki vielä niin korkea ehkä ehdin jotain vielä tehdä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot