Aikaa vieden

Runoilija Ritu 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä se kerran kohdataan koostetaan kokoontuen asetutaan keskelle asumaan.
 

Kesä väistyy

pilvet lisääntyy ja saa auringon nauramaan.
Lomapäivät lipuneet
työ odottaa jo arkisesti ovensuussa
ja kasvoistani näkyy selkeästi oleva väsymys.
Ratkaisuja
niitä odotellessa
sanoja jo kulunneita uusin rakennelmin ehostetaan
toivoen onnenkyyhkysten jo lentävän ylitsemme
ja huolten haihtuvan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot