Odottakaa

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Yksin olette täällä
kaksin kaikesta erillään
kantakaa minut maalle
repikää roudasta irti

Helinää
kun joku katoaa
minne menette
minne menette!
entä miksette jää?

Entä jos painoin jo silmäni kiinni
laskenko sataan - löydänkö sinut...?

Odottakaa
Odottakaa...

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot