Etäisyyksiä

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Ihmiset menevät ohi
katsoen maahan vain jalat kulkevat
hei - ettekö näe minua enää?

Kerro minulle päästänkö irti
tipunko enkä pääse enää ylös
katuojissa on vain rikkinäisiä huutavia

Keskellä tietä valkoinen viiva
jakaa tien puoliksi meille
ei saa ohittaa
ei saa ohittaa

Jos kaadunkin enkä nouse enää
jäätkö viereeni lämpimään
hetki hetkeltä kylmenevään

Ehkä kaikki on turhaa
ehkä ei olekaan matkaa
on vain etäisyyksiä
etäisyyksiä

etäisyyksiä

etäisyyksiä

ja sinä.

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot