Kaikuja vailla kuulijaa

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Kaikuja
Kaikuja

Näen lävitsesi
väkijoukossa katseet harhailevat
kuulenko sydämesi
rappukäytävissä humisee

Kaikuja
Kaikuja

Huuda se pois
ikävä joka jäikin asumaan
huudot jotka jäivätkin elämään
sydämessä tarinoita vailla kuulijaa
kaduilla askeleita ilman omistajaa

Kaikuja
Kaikuja

Sanoisit edes ne minulle - sano ne minusta minuun

Selite: 
..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot