Onnea on meissä kaikki

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 


Onni on sitä kun on kaksi ihmistä
joiden välillä hiljaisuus
ei ole enää sanaton

joiden välillä sateenkaarikin
saa kaikki spektrin värit ja enemmän

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot