Sateessa näin sinut

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Sateessa näin sinut
sateenvarjon alla
olimme kaksin hiljaa
Ohi kiitivät autot
yli lensivät lokit
ainoat olimme silloin
jotka paikallaan pysyivät

Sateessa näin sinut
sateenvarjo jätti toisen
reunaltaan kastumaan
Ohi kiisivät autot
Yli lensivät lokit
ainoat olimme silloin
joiden matka päättyi jo silloin.

Ainoat olemme tänään
joiden suru jäi askeliin kiiinni.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea, kaipaava, kaunis runo. Haastava runo, varsinkin viimeinen lause. Saa lukijan miettimään

Kaunis on kaipaus, kaunis myös runosi.

haikea, kaipaava, kaunis runo. Haastava runo, varsinkin viimeinen lause. Saa lukijan miettimään

Kaunis on kaipaus, kaunis myös runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot