Huurteisia vaahteranlehtiä

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Ja me istuimme hiljaa
tuuleen nojaten
Kuin kaikki olisi hetkessä kiinni
hiljaisuus löi tuhat sanaa kasvoille

älä jätä minua

Joku heilutti puiden varjoja
sai maan vapisemaan jalkojemme alla
huurteiset vaahteranlehdet
kuin me kaikkemme antaneet

älä jätä minua

Meidänhän piti pitää kiinni
huhtikuusta elokuuhun
vaan mihin jäi kaikki
lupaukset sydämiin sidotut
hiljaiset
katoavat

huudot
kaikuvat

tule jo takaisin

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot