Pelastakaa meidät

Runoilija Omenakameli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To the world
you may be one person,
but to one person
you may be the world.
 

Miltä tuntuu huutaa
huutaa ikävästä itseään ulos
huutaa niin ettei kuule enää

Kipua
Kipua

kolmekymmentäyksi päivää
ilman surua

ja hukumme kyyneliin

pelastakaa meidät
voi - pelastaisitte meidät...

Selite: 
<3.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana!!

 

Käyttäjän kaikki runot