Sohvatyyny

Runoilija Lumia-Elegia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 21- vuotias nuori nainen, joka harrastaa kirjoittamista erilaisissa muodoissa.
 

Sohvatyynyyn paina pääsi,
anna sen viedä stressi ja huolet muille maille.
Sohvatyynyn päällä matkusta sekkailuihin,
kaukaisiin maihin, paikkoihin uusiin.

Tutustu, ystävysty,
toivottavasti tarttuu matkaan mukaan ystävä tai kaks.
Monenko kanssa sohvatyynyn jaat?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot