Rakkauden tie

Runoilija Lumia-Elegia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 21- vuotias nuori nainen, joka harrastaa kirjoittamista erilaisissa muodoissa.
 

Täynnä mutkia on tämä tie, tie rakkauden.
Ei koskaan tiedä mihin se vie, tie rakkauden.
Ei sitä voi kukaan tietää,
minne mutkan jälkeen ajautuu,
oikealle vai vasemmalle.

Tää on tie rakkauden,
koskaan ei tiedä mihin se vie,
tai mitä se tuo.
Rakkaus on pitkä tie,
mutta perille se vie

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot