Rakas ystäväni

Runoilija Lumia-Elegia

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 26.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 21- vuotias nuori nainen, joka harrastaa kirjoittamista erilaisissa muodoissa.
 

Aamuisin saan herätä märkiin pusuihin,
kasvojen nuolaisuihin.
Siinä sinä olet rakas ystäväni.
Iloisesti häntääsi heilutat ja haukahtaen huomenta toivotat.

Rakkautesi on vilpitöntä,
olin millainen tahansa.
Kotiin tullessani aina iloisesti tervehdit.
Saat kasvoilleni hymyn,
tempuillasi saat minut nauramaan.
Sinä rakas ystäväni olet korvaamaton päiväni pelastaja.

Olet niin kekseliäs ja persoonallinen koira.
Niin mukavalta tuntuu kun iltaisin käperryt tyytyväisenä viereeni nukkumaan.

Selite: 
Kirjoitin runon koiralleni Amandalle.
Kategoria: 
 

Kommentit

:D

 

Käyttäjän kaikki runot