Syksy ei rakasta minua

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Syksy ei rakasta minua
ei tänäkään vuonna

Se työntää minua pois
pimeään
kylmään

Syksy ei rakasta
paljaita olkapäitäni enää
ei helli minua
ei laula minulle

Mitä minä täällä teen
kuuntelen sen synkkiä sanoja
tunnen sen viiman lyönnit

Syksy
kertoo
kuinka olen särkenyt
monen elämän.

Selite: 
Villasukat otettu käyttöön, hyrrr.
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin tästä

 

Käyttäjän kaikki runot