Onnellinen

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Ennen
olin täynnä sanoja
asiaa enemmän kuin aikaa kirjoittaa

Kirjoitin surua
kirjoitin tuskaa

olinko onneton
vai vain innokas
muodostamaan mustia kuvitelmia
muidenkin luettavaksi?

Nyt
olen sanaton
mutta tiedän

olevani maailman onnellisin

kun sinä olet siinä.

Selite: 
Ei ole helppoa kirjoittaa runoa onnellisuudesta. Tökkii kuin mikä. Mutta minkäs teet, teki pitkästä aikaa mieli kirjoittaa runo, ja kun tuskaa ja surua ei ole, niin tässä on tulos. :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Olemme ihmisiä
tunteet ja energiat ovat osa meitä
joita runoilla ilmentää

Hienoo luettavaa
olemalla onnellinen
on onnellinen~

On onnen aika..nauti siitä=)
Parhaat runot syntyy voimakkaassa tunnetilassa, eikö?
Kaunis runo.

Kaunis runo.

Oot kuvannu tän niin hyvin sanoiksi!
Ihanasti kirjotettu, eikä näy yhtään että olis ollu vaikeeta. :) Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot